onsdag 29 september 2010

En dahliabukett och jag fortsätter med att ta bort blommor...

I
dag har det varit ett härligt väder och jag har fortsatt att ta ta bort sommarblommor och tomatplantor. De sista dahliablommorna fick bli en blombukett:


Nu när en del blommor försvunnit börjar man ju kunna se lite av altanen! Skönt att få bort en del innan frosten kommer. Jag har inte haft någon frost ännu men imorse var det bara +1 grad!


Så här års undrar jag alltid varför jag sår så mycket...hihi! Det blir så mycket jobb sen när man ska ta bort allt! Men tar man lite då och då så blir det klart...till slut! Och jag har ju njutit hela sommaren av alla fina blommor!

Idag har jag inte haft något problem med att logga in på bloggen men oj vad det strulat med att få in bilder i blogginlägget! Jag har fått hålla på massor och försöka och försöka....! Till slut gick det!
Tur man är envis!!!
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Vi håller också på med att ta in blomkrukor som ska övervintra och det är ett fasligt jobb med att klippa ner alla fuchsior, men det har man glömt till våren;)) Har också haft strul med bloggen inte så mycket med att lägga in bilder men jag har inte kunnat kommentera på andras och det har varit frustrerande. Hoppas att det går den här gången:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag är inte medlem på odla.nu men min mailadress är fam_kristiansson@telia.com så om du mailar mig så svarar jag så du kan få min adress.
  Tusen tack!

  kram Mia

  SvaraRadera
 3. Snart oktober och så fin bukett från trädgården. Härligt!
  Kram zissi

  SvaraRadera
 4. En av mina favoritsnittblommor är dahlior. Det finns bara ett krux: de gömmer alltid tvestjärtar och sådana vill jag inte ha in. Har du något knep hur undvika att få in dem?/Anja

  SvaraRadera
 5. Anja...jag har inte upplevt att mina dahlior gömmer några tvestjärtar men det kan bero på att jag har mest enkla sorter! Dom skakar jag bara lite (bara ifall det skulle finnas småkryp)innan jag gör en bukett! / Irene

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker bukett. När snön ligger meterhög kan du titta på fotot och drömma.
  Ha en fin kväll.
  Kram
  Alba

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.