tisdag 12 april 2011

Plastat in en hylla....

J
ag håller på att så ettåringar nu och står ute på altanen och sår. Sen får krukorna med sådderna stå kvar ute och får gro där. Idag fixade jag lite plast runt en av hyllorna på altanen så det blir lite varmare och mer ombonat för sådderna:Jag satte fast plasten med häftstift. Eftersom det är en trähylla gick det lätt att få dit häftstiften. Sen tog jag två klädnypor och satte fast plastfliken på framsidan. Det måste gå lätt att komma åt sådden när jag ska vattna!

När den här hyllan blir full får jag ta en till och plasta in den! Risken är stor att alla sådder inte får rum i denna hylla!

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Men du är alltid så påhittig, jag tror att jag som vanligt måste härma dej ;))Jag har ju en gammal trä lagerhylla som skulle passa perfekt.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så praktiskt! Det var ingen dum idé, såger som sqrulan... (:D

  SvaraRadera
 3. Visst kan man göra små egna växthus, bara fantasin sätter stop:) Vad sår du för nåt nu? Har du några Million Bells fröer:) Kram Helén

  SvaraRadera
 4. det var ju en jättefin ide till små behändiga 'växthushyllor'!
  måste kopiera den iden!
  ha de bra
  susanne

  SvaraRadera
 5. Fiffig idé. Har tre lagerhyllor över sen flytten som står och skräpar. En ska jag ta o göra "kryddhylla" av :)

  SvaraRadera
 6. Hur viktigt är det att plasten är genomskinlig? Förstår ju att ljuset behöver komma in, men jag har vit plast som ligger o skräpar. Den täckte över pelletsen när den kom. Hade ju varit trevligt att kunna använda det man har. Antar att plasten fyller två funktioner - att hålla värmen/fukten + att släppa in ljus. Tänkte att man åtminstone kunde ha vit plast på baksidan som står mot väggen. Några tankar kring detta? Mvh Eva

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.