fredag 1 januari 2010

Milla gästbloggar!

Idag passar jag, Milla, på att gästblogga lite här i mattes blogg. Matte vilar upp sig från gårdagens nyårfirande. Igår kväll var vi till vänner till matte och husse. Det var första gången jag var där så först var jag  tvungen att nosa runt lite och kolla upp allt men jag skötte mig väldigt bra sa matte. Jag kände också att det doftade väldigt gott av god mat. Men inte fick jag smaka något!! Jag hörde att matte sa "nej hon äter bara torrfoder". Typiskt varför skulle hon tala om det? Som tur hade matte tagit med ett bitben som jag gillade!

Jag försökte leka lite med dom som bodde där...dom var roliga och jag blev lite uppspelt men då kom matte...så klart... och tog upp mig..."tänk på benet" hörde jag att hon sa igen!!! Så fick jag ligga lite i mattes knä och då slumrade jag lite. Jag hörde ibland en massa smällare...fyrverkeri heter det visst. Jag kollade lite på matte och de andra men dom verkade inte tycka det var något farligt så då  brydde jag mig inte heller om det!
Ja det var kul att fira nyår!

Idag tar jag det lite lugnt...tittar lite på TV:


"åhhh, det var spännande det där programmet"

Men så blev jag såå trött så jag var tvungen att lägga mig ner och vila lite:


"Man blir visst lite dageneftertrött känner jag. Konstigt....jag som bara drack vatten!""Jag fattar inte varför du matte ska ha den där saken framför ansiktet jämt....kamera har jag hört att den kallas""Nej matte...sluta nuuuu!!""Okey...jag ställer upp på en sista bild...blir det bra så här?"


Ja det var lite från mig! Jag hoppas att ni alla får ett fint år!

Blötpuss och tassvink från mig Milla!

......Oj höll på att glömma...matte ville ju också önska God Fortsättning!!

10 kommentarer:

 1. Gott Nytt År Milla - ditt första år. Du valde verkligen rätt familj att bo hos.
  Så duktig du är som bloggar. Duktig är du på att stava också. Då skulle du se hur det blir för mig ibland. Nästa gång matte vilar tycker jag du ska passa på att blogga mer.
  Och du....matte har väl sagt att du har kompisar långt upp i norr.
  Ett jättestor kram till dig och en puss.
  Ok då ....bäst att du hälsar till matte också.
  Ta nu och vila benet så ska du se att du snart springer fortare än någon annan.
  Kram
  Alba

  SvaraRadera
 2. Du är så söt, go och snäll lilla Milla. Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt med gästbloggare,,min lille Ozzie firade nyår här hemma,,med fyra tikar på besök,så han bara sover och sover idag,
  God fortsättning till er båda mvh Monica

  SvaraRadera
 4. Hej Millan! Glada nyårshälsningar från Cindy! Vet du, jag brukar också få åka med husse och matte ibland och det är väldigt kul med att besöka andra hem, ty det kan vankas godbitar som inte matte får reda på. Jag lever på en sträng diet med matte och hon bjuder mig aldrig på några smaskiga köttben. Men vet du...på julen hade vi många gäster och jag höll mig gärna under bordet ifall att någon de små tappar mat i golvet är jag snabb som en vessla och får en och annan godbit på de sättet. Sssshh...det kan du ta efter, matte läser väl inte det vi skriver ;)
  Förresten, du har lika vackra ögon som mig!
  Voff, voff.. på dig från Cindy!

  SvaraRadera
 5. Det var en duktig stand-in!
  God fortsättning till både dig och matte! =)
  /Marie

  SvaraRadera
 6. Vad duktig du är Milla att beskriva din nyaftonskväll. Jag hoppas matte och husse skötte sig lika bra som du. Ha en bra fortsättning och bli bra i benet. Hälsa matte också. Anita

  SvaraRadera
 7. Skönt att nyårsfirandet gick lugnt till - här hemma sprang min gamla Tessa omkring och gömde sig under alla möbler hon kunde hitta. Och då är hon ändå så lomhörd numera att hon inte hörde hälften...

  Jag önskar Gott Nytt År till både Milla och Irene!

  SvaraRadera
 8. God fortsättning Milla! Hälsa matte att hon o du ska
  ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 10. hej och god fortsättning på det nya året önskar G-B.K

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.