onsdag 16 december 2009

Snö hos mig.....

Igår började det snöa mer och mer och idag har jag riktigt mycket snö här. Det är så vitt och fint! Det värsta är att med snön kommer det en massa trafikolyckor. Jag får nog hålla mig hemma idag!


Utegranen med ljus är så fin när det kommer snö på den.Sockertoppsgranen syns knappt för all snö! Men fint är det!Snön gör så att de torra perennerna lägger sig ner! Det är dags att sova för dom!


Fågelbordet är så fint när det har fått snö på taket. Jag lyckades inte få några fåglar med på bilden. Dom försvann så fort vi kom ut. Men dom kommer säkert tillbaks när vi går in!

Om ni ska ut i trafiken...ta det riktigt lugnt idag!!

5 kommentarer:

 1. Det blir otäckt nu när snön kommer med tanke på vägarna. Det är min största fasa,,,,,,speciellt om man vet om att ens närmsta är ute på vägarna. Visst är det fint med snön som lägger sig på träd, buskar ute i trädgårdarna. Får nog också försöka ge mig ut och fota lite. Kram

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder. Det är så vackert med snö på granen med beslysning.....vilken fin effekt.
  Här är det -13° just nu så jag tror jag håller mig inne idag.

  Ha en fin dag med Milla

  Kram
  Alba

  SvaraRadera
 3. Snö är vackert men för med sig lite otrevligheter som trafikolyckor, snöskottning etc. Förstår inte att folk ska köra så himla fort - vi blir alltid omkörda och då håller vi hastigheten.... -13 grader lät lite väl kallt för mig, skulle också hålla mig inne.

  SvaraRadera
 4. Det bästa med snön är att den lyser upp lite.
  Men det gäller att ta det lugnt i trafiken. Nu fryser det på här också. Kul att det kan bli lite trädgårdsbilder nu igen.Ha de gott. Anita

  SvaraRadera
 5. Här har det också snöat idag, men eftersom det var mörkt när jag kom hem blir det inga foton. Jag har redan skottat en gång men får nog sjutton ta en gång till innan jag lägger mig. Visst är det härligt med snö! Hoppas den ligger över jul!

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.