torsdag 17 december 2009

Julstjärnorna...ojoj!!

I söndags köpte jag två julstjärnor men jag vet inte vad det är med dom nu för tiden. Förr kunde dom ju leva hur länge som helst men titta hur dom ser ut nu:


Har ni sett så fula dom blivit?? Det rasar blad från dom varje dag!! Ja dom här kommer inte hålla till jul! Det här är allt sista gången jag köper julstjärnor men jag tycker ju att dom hör julen till! Nej nästa år får det bli något annat....om jag nu kommer ihåg det...hihi.

Ha en fin dag och stressa inte!
Det kommer bli jul ändå!

8 kommentarer:

 1. Men oj så lessna dom såg ut.Kan dom ha blivit kall på väg till butiken kanske...
  Tråkigt iallafall.
  Nejdå jag stressar inte, fast det finns massor jag skulle behöva göra. Hinner nog ändå.
  Ha det bra/ kram Ylva

  SvaraRadera
 2. De ser onekligen lite ledsna ut, vet inte, men jag köper alltid mina julstjärnor i blomsteraffären och betalar någon krona mer för dem. Har hört att de har mer livskraft och står sig bättre än de på man köper i dagligvaruhandeln och hittills har det stämt. Det kan ju oxå vara ren flax oxå.
  Kram
  Susanne/manitou

  SvaraRadera
 3. Så har mina också blivit. Känns så visset....De är otroligt svåra. Kram

  SvaraRadera
 4. Kul att du hittade min blogg, har inte hunnit göra "reklam" för den ännu.... Har inte köpt ngn julstjärna i år, brukar tröttna snabbt på allt som är rött i mellandagarna så när jag köper blir det vita. Förra året fick jag en variegerad av faster i Skåne och den överlevde till i höstas utan att tappa alla bladen!! Hoppas du får fart på dem så de överlever.

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Fin blogg du har. Ville bara gratulera till vinsten av grytlapp och grillvante. Hör av dig med namn o adress så skickar jag dem så du har det innan jul.

  Bästa julhälsningar från Eva.

  SvaraRadera
 6. Samma här aldrig mer det blir fula direkt hos mig. Jag gör som man skall men ändå så blir det bara pinnar till slut.
  Annika

  SvaraRadera
 7. Vad tråkigt med julstjärnorna! Köper aldrig julstjärnor själv så jag har inget råd att ge. Jag håller mig till hyacinter och denna julen har det även blivit hela fyra amaryllisar!

  Vilken härligt julig sockertoppsgran du visade i förra inlägget! Så fin! =)

  /Marie

  SvaraRadera
 8. Hej
  Vad skönt att du mår bra. Trodde ni var sjuka eller något annat tråkigt hänt. Vet du varför? Jo, jag har lagt upp din blogg under bokmärken och nu flera veckor har det sista inlägget jag fått upp varit från 30 november, men nu ska jag kolla upp det där så jag inte missar fler månadsskiften.
  Javisst är det härligt att vi förhoppningsvis äntligen får en vit jul. Allt blir ju så vackert, t.o.m. snöflingor här inne. Inte illa.
  Till sist vill jag önska er alla en riktigt SKÖN JUL!
  Kram zissi

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.