onsdag 13 oktober 2010

Massor med fåglar i trädgården!

N
u när det inte händer så mycket i trädgården är det så härligt med alla fåglar som kommer! Jag har faktiskt redan satt upp fågelhusbordet och börjat att mata dom med fågelmat och talgbollar! Direkt hittade fåglarna hit och det är så roligt!
Jag har allt samlat...fågelhusbordet står nära ett träd och hammockklätterställningen. I den har jag hängt talgbollar. Det har jag också gjort i okets krokar:Fåglarna som jag hitills har sett är: talgoxar, blåmes, gråsparvar, pilfinkar och grönfinkar (kanske är det någon mer som jag inte vet namnet på).


Ja det är härligt med lite liv i trädgården!
Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Va ´bra och fint du har gjort till de små fåglarna. Påminner mig om att också fixa iordning till dem. Det är jätte kul att kika ut och titta på dem och förhoppningsvis se nån ny sort . Kram

  SvaraRadera
 2. Fåglarna förgyller trädgården på vintern tycker jag. Jag har inte fått ut maten till dom än, men har planer på att få det gjort i helgen. Men även utan utlagd mat så finns det gott om fåglar. Koltrastarna kalasar på äpplena och mesar som talgoxar, tofsmesar, blåmesar och stjärtmesar samlas i stora flockar i buskarna. Vilket fint matställe du har ordnat....och det sägs ju att det är bra att ha maten nära träd eller buskar:-)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Att mata fåglarna är även mitt vinternöje och fågelborden är uppe sen en vecka tillbaka :)
  Ha en bra dag!
  Kram /Bea

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.