lördag 27 februari 2010

Milla har dragkamp och tittar på sig själv!!

M
illa är en väldigt tyst sheltie. Hon skäller nästan aldrig. Det är väldigt skönt.
Den enda gången hon låter riktigt mycket är när hon har dragkamp med oss. Här kommer en film när hon har dragkamp med mig:Sen spelade jag upp filmen på datorn och Milla fick se den! Ojoj vad hon funderade och undrade:Ja hon är så härlig min lilla tjej!


Men fyyyy vilket snöoväder vi har ute!!! Jag vill INTE ha mer snö men det kommer visst ändå!!!

Så här mycket snöar det hos mig nu...blääää!!

Image and video hosting by TinyPic

9 kommentarer:

 1. Kul film! Hundar är härliga!!
  Här har dom "lovat" snö oxå, men det har inte börjat än. Man tycker att det kunde va nog med snö nu, finns alldeles fööör mycket redan!!
  Ha en trevlig lördag / Margot

  SvaraRadera
 2. Här regnar det och jag måste erkänna att det är riktigt skönt! Det fösvinner ju igenoch tar lite snö med sig samtidigt / gittan

  SvaraRadera
 3. Det känns som om vi verkligen får lära känna din härliga hund. Åhh vad jag skulle vilja ha ett djur, men här finns djurallergi så det blir aldrig något, men jag har härliga barn och barnbarn och det är jag glad för. Sedan får jag njuta av Millan.
  Ha en bra lördag.

  SvaraRadera
 4. Tur att du har Millan som livar upp när det ser ut sådär utanför fönstren.... Här kom det lite i förmiddags men det var regnblandat o skyndade nog bara på snösmältningen. Snön sjunker ihop fort nu.... men den var ju himla fluffig när den kom!
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 5. Ja man är lite trött på all snö, här har det snö/regnat idag då det är +2c. Det ramlar en massa snö ner ifrån alla taken så det gäller att passa sig så man inte får sig ett snör ras i huvudet:)
  //Camilla

  SvaraRadera
 6. Men åhhh så gulligt - grrrr - lilla lejonfröken - jag sitter här och ler och skrattar högt för mig själv. När du säger 'loss' så släpper hon direkt - åhhh så duktig hon är.
  Men vad hon undrade när du spelade upp filmen - visste nästan inte om det var farligt eller inte så hon höll sig lite på avstånd ibland.
  Det är så roligt att se filmer med Milla.

  Ge Milla en stor kram från mig.

  Kram
  Alba

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig hund du har. Själva är vi hundvakt i 14 dar åt en liten ettrig hund, som verkligen kan skälla. Försöker följa de råd vi sett på TV.
  Ha det så bra och krama vovven.
  Mianne

  SvaraRadera
 8. Lilla underbara Milla. Hon är ju baara för go
  Hon får ha en stor kram fr Ninne
  o en till dej förståss
  Vi lämnade tillbaka vår lilla Låne-Tessie igår o natten o morg. kändes så tom idag!!
  Ninne

  SvaraRadera
 9. Så söt din lilla Milla är!! Min lilla sheltie är nog något mindre än din! Visst är de härliga! Har lagt till mig som följare och tittar gärna in igen!

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.