lördag 15 mars 2014

Virkat cykelsadelskydd.


När jag ska cykla så är det alltid så kallt om stjärten när man sätter sig på sadeln så nu har jag virkat ett cykelsadelskydd! Jag gjorde det av African flower och sen stolpar runt. Till sist trädde jag i ett resårband.


En bild lite närmare:


Mönster till African flower hittar ni om ni klickar HÄR!
I denna blogg finns det också en beskrivning: Klicka HÄR!

Åh vad skönt det ska bli att cykla nu!
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Snyggt! Varmt och skönt =) Hittade din trevliga blogg då jag sökte på Mirabilis Jalapa! Ser att du är en fena på dessa trevliga blommor. Jag köpte mina första Mirabilis Jalapaknölar igår på Trädgårdsmässan i Älvsjö - men jag glömde att fråga då det var dags att plantera dem. Men du kanske har svaret på det, förgror du dem inne eller?? Ha det gott! Vi hörs?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har inte plats att frögro dom inne men när det är varmare ute så sätter jag dom i krukor som får stå på min altan. Vid frostrisk höljer jag med fiberduk.

   Radera
 2. Hej!
  Skulle vilja ställa en fråga till dig!Hej!
  Har för förstagången i mitt liv drivit upp små frön i drivhus och valde blomman för dagen som jag vill ska klättra ute på min altan mot husväggen i sommar. Min fråga är nu: De små plantorna har växt upp i drivhuset i såjord och är nu så stora att de snart tar i taket på drivhuset. Jag undrar hur stora krukor jag behöver plantera om dom i? planterar jag om i bara snäppet större kruka nu för att sedan plantera om i större kruka vid utplantering? och hur stor kruka behövs för att de ska kunna växa sig stora? Planterar man en planta i varje större kruka eller tar man fler miniplantor?
  Tack för svar! MVH Fanny strandfanny@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag planterar om mina i en lite större kruka först, i blomjord då. Jag brukar också toppa dom . Sen när jag sätter ut dom (efter frosten är borta) sätter jag flera i en större kruka.

   Radera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.