lördag 23 juni 2012

Min vackra kaprifol som inte doftar!

Nu blommar min kaprifol så vackert. Så här fint har den aldrig blommar förut:


Tyvärr så doftar den inte. Den här kaprifolen fanns här när vi flyttade hit och jag har hittat på nätet att det nog är en Tellman kaprifol. Vacker är den i alla fall!

Image and video hosting by TinyPic

11 kommentarer:

 1. Nä nä, det är en sån som jag har, en Eldkaprifol. Men latinska namnet vet jag inte. Och den är så vacker att det kvittar om den inte doftar. /Knatten

  SvaraRadera
 2. Nog är det en Tellmankaprifol alltid:) Eldkaprifol har jag och den är mer åt det rödoranga hållet som namnet antyder. Det verkar som om det är ett verkligt blomsterår i år har en hel del växter som slår rekord i blomning:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Mmmmmm, en sån skulle jag vilja ha :) Vackra blommor utan tung PArfymdoft..... Jag är doft allergiker och ibland doftar det för mycket.......Kaprifolen är en sån :)

  SvaraRadera
 4. Snygg är den. Synd att den inte doftar men d är ju lätt ordnat med en doftande i närheten (:D synd att min Eldkaprifol inte överlevde vintern. Kanske gör ett nytt försök!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. så vacker den
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 6. Så vackert!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 7. OJ så fin den är.. Jag vill oxå ha en kaprifol..men jag har nu inget bra ställe.. Kan man sätta den var som hellst..?

  SvaraRadera
 8. Härlig. Min vanliga kaprifol drog jag upp för att den alltid fick mögel i juli, nu har jag bara en röd kvar som blommar hela sommaren. Hoppas den snart blir lika stor och fin som din :) /Mimi

  SvaraRadera
 9. Hej, jag har kikat in. Så jättemycket fina blommor du har!

  Massor med fina bilder!

  Marie

  SvaraRadera
 10. hej
  är du säker på att den inte doftar sent på kvällen och nätterna då?
  En del kaprifoler doftar bara sent på kvällen, natten och vissa bara vissa dagar efter regn osv.. Magiskt! Eldkaprifolen doftar sent på kvällarna.

  Kaprifola

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.