onsdag 11 april 2012

Dj...a rådjur, mina tulpaner... snyft!!

Å
hhh, vad trött jag blir på rådjuren! Nu har dom varit inne och käkat på mina tulpaner! Jag blir sååå less på dom! Dom kan väl hålla sig i skogen och låta bli min tulpaner!! Så här såg det ut i morse:


Som tur var hittade dom inte alla mina tulpaner så nu har jag stuckit ner vassa pinnar där! Sen lutade jag kompostnät och hönsnät över! Kommer rådjuren hit igen och försöker ta mina tulpaner så hoppas jag att dom sticker sig på nosen!!! Är dom dumma mot mina tulpaner så är jag dum mot dom..hehe!

Image and video hosting by TinyPic

15 kommentarer:

 1. Så synd att alla blommor är uppätna... Hoppas att de inte åt upp knopparna så att det iallafall kan blomma fint. Hoppas att du får bukt med rådjuren. Mvh Therese

  SvaraRadera
 2. Men så trist!! Hoppas de stannar i skogen nu.
  ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Ohh nu skrev jag in ett kom ihåg i mobilen. Köpa vitlökspulver och peppra alla Tulpaner. Jag som satt massa olika härliga sorter. Brukar inte ha problem med Rådjuren men vill verkligen inte chansa. Oj vad här ska kryddas.Kram/fia.

  SvaraRadera
 4. Det där känner jag allt för väl igen. Nedrans rådjur.

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 5. Men vad tråkigt . Man blir ju så less på dem...

  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, va trist!!
  Själv har jag tyvärr inte tulpaner i trädgården just pga rådjuren. Vi har MASSOR av rådjur och hjortar här, jag ser dom så gott som dagligen i trädgården. Dom har till och med ätit av gräslöken som står knappt en meter från våran dörr (man måste gå i trappor för att komma åt dom), så att plantera tulpaner är inte ens att tänka på här:-( Hoppas du får ha resten av tulpanerna i fred nu!!

  SvaraRadera
 7. Nämen oj, sååå trisst att ha rådjur i trädgården som förstör.
  Hoppas dom inte kommer tillbaka.

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 8. Så där såg det ut hos mig förra året. Och jag var lika arg som du!
  -Tack för tipset med vassa pinnar - jag går genast ut och sätter i sådana.

  SvaraRadera
 9. Det går verkligen att begripa hur jobbigt sådant är. Själv har jag viltstaket för 12 år tillbaka och slipper älendet, men innan dess...aj aj inte roligt.
  /Anja

  SvaraRadera
 10. Dumma dumma rådjur :(
  Hoppas ditt (dumma) knep funkar...

  Trevlig helg!
  Tamara

  SvaraRadera
 11. Jag förstår precis hur det känns...man blir så in i h...e arg! Jag var tvungen att ta upp och flytta alla lökar och plantera Narcisser istället. Annars hade jag exploderat tror jag.

  Hoppas att några överlevde :)

  //Veronica

  SvaraRadera
 12. Så vackra i skogen men oj vilken olycka i trädgården Kram Suss

  SvaraRadera
 13. Oh nej vad tråkigt med tulpanerna. Hoppas det hjälper med nätet och pinnarna. Man behöver verkligen tulpanerna efter vintern.
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 14. Åh vad tråkigt! Eländig rådjur. Jag satte tulpanlökar i höstas (har aldrig haft innan pga. av rådjur). Än så länge är de orörda. Tror nämligen att rådjuren undviker min trädgård pga. av hundarna. Vi får väl se om det stämmer. /Anette

  SvaraRadera
 15. Jätte trist! Mina också! Trots att rådjuren brukar inte komma till oss... - och jag hade planterat nya i höst.. - kommer inte att se hur vackra de är... :(

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.