tisdag 16 november 2010

Vilken tur....en massa granris!

I
dag när jag var ute med Milla gick jag och funderade på att jag skulle göra en granristomte till kälken på altanen! När jag går där och funderar om granris så fick jag se att dom fällt en massa träd och där i skogen låg det en massa granris! Sååå perfelt! Så jag plockade med mig en del!
Vad skönt det är när det ligger så där serverat bara!


Granris-tomten får ni se lite närmare jul! Jag ska bara fundera lite vidare hur jag ska göra den. Det är lite svårt att förklara men granriset blir huvud och kropp, sen en luva på och kotte som näsa. Ni får se resultatet lite närmare jul!

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Granristomte, det lät spännande. Den måste du visa när du är klar med den:)

  //Camilla

  SvaraRadera
 2. Lät ju intressant. Skall bli roligt att se den sen. Ha en fin vecka/Gela

  SvaraRadera
 3. Spännande o se .. sånna tomtar gillar jag.
  Vad gullig hon är lilla Milla.
  Stor kram på er bägge
  Ninne

  SvaraRadera
 4. Granristomten låter kul. Ser fram emot resultatet. Här är nu balkongen pyntad med granris och ljusslinga, julbocken på landet får nog vänta ett par veckor.// Peter

  SvaraRadera
 5. Den blir säkert fint. Var på julmarknad på lilla Böslid i helgen och där fanns det grantomtar med luva på. Söta. Ser fram emot att få se tomten.Kramar. Anita

  SvaraRadera
 6. Låter spännande med en granristomte! Jag plockade nedblåsta grankvistar häromdagen som jag stack ner i mina tomma krukor på bron, blev grönt o fint direkt och aldeles gratis *ler*.
  Ha det så gott - Maloppa

  SvaraRadera
 7. Väntar med spänning..!!!

  Mia

  SvaraRadera