måndag 1 november 2010

En vingmutter i de köpta pannkakorna!!!!!

S
onen brukar köpa såna där färdiga pannkakor med jordgubbssylt i affären. Pannkakorna kommer från Laggen i Ludvika! Idag när han öppnade paketet med pannkakor och skulle lägga upp dom på tallriken fick han se något konstigt i den ena pannkakan! En vingmutter!!!!



Jag åkte till affären. Jag fick ett nytt paket med pannkakor men expediten tyckte också att jag skulle ringa numret som stod på paketet så det gjorde jag när jag kom hem!
Jag fick prata med en på företagets reklamation. Hon sa att detta hade bara hänt en gång förut på 15 år! Hon tog mitt namn och sa att hon skulle skicka nya pannkakor på posten som kompensation men då sa jag att jag inte ville ha några pannkakor på posten! Då sa hon att jag skulle få ett presentkort istället! Vi får se hur mycket det blir!!

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

  1. Vilken tur att han såg vingmuttern för annars kunde det ha blivit dyra pannkakor ifall han bitit i den. Tänderna har ju så lätt för att gå sönder.

    Visst är det konstigt att det inte har någon form av metallkontroll för det verkar ju ha hänt tidigare ochså.


    Ha det gott
    gunilla

    SvaraRadera
  2. Fy katten vad äckligt, tur att han såg den det hade kunnat bli en dyr historia tandläkare är inte billiga. Hoppas att det blir en bra ersättning. Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  3. Hade detta hänt i USA hade din som blivit rik. Ett nytt paket på posten, fnys, vad är det? Dessutom hade det ju hänt en gång tidigare. Det borde minst vara ett presentkort för ett paket pannkakor om dagen i ett år!

    SvaraRadera
  4. Vilken himla tur att den upptäcktes. Helt otroligt att den kan komma igenom alla maskiner och kontroller som dom ändå säkert har. Skulle nog inte heller vilja ha nya pannkakor även om det säkert inte händer er igen. Ha det bra.// Peter

    SvaraRadera
  5. tur att inte tanden rök,,ja han får göraegna pannkakor i fortsättningen,,håller med jag skulle inte heller vilja ha nya,,
    ha en go kväll kram Monica

    SvaraRadera
  6. Hu så hemskt! Du får lära din son att laga egna pannkakor. Tur att ingen olycka hände.
    /Anita

    SvaraRadera
  7. Ser inte så aptitligt ut precis!
    Kram zissi

    SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.