måndag 9 augusti 2010

Regnvåta rosa liljor....

I
dag har det varit lite trist väder. Regnet började på eftermiddagen när jag tänkte ta bort lite gräs och fixa till en rabatt. Men då började det regna så det var bara att gå in igen. Sen på kvällen blev det uppehåll och jag passade på att ta lite kort men jag hann bara med två kort ...sen kom regnet igen!
Regnvåta liljor

.
Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. En väldigt vacker lilja. Du har så mycket fint. Du får snart vara med på 1000 trädgårdar:-)Söt Milla var framför flitiga lisorna i ett tidigare inlägg. Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin lilja, har letat runt bland dom blomserställen som finns här i växjö efter olika liljor nu under sommaren. Men det har varit ett dåligt utbud tycker jag. Har mest hittat dagsliljor. Dom är ioch för sig fina dom också men dom stora är så pampiga och doftar så gott. JAg skall leta vidare:)
  //Camilla

  SvaraRadera
 3. Jättevacker lilja! Nu börjar man bli innerligt trött på regnandet, nu har det väl vattnats tillräckligt så det kan bli vackert väder igen!!
  Ha det gott bland dina ljuvliga blommor!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Vilka otroligt vackra liljor. Jag har just fått en höstlökkatalog, så rosa liljor skall införskaffas!! Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 5. Underbara liljefoton;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Hej! Vad roligt att du kikade in till mig=) Jag klickade mig först in på din andra blogg och där kommer jag att kunna hitta många tips till min trädgård. Vilka vackra Liljefoton du visar. Det är vackert med regndropparna på Liljorna, men nu hoppas jag faktiskt på lite trevligare väder. Kul med dina månadsfoton här brevid och lilla Milla är så söt.

  Önskar dig en fin vecka!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 7. Regnvåta Liljor - så fantastiskt vackra foton.
  Härliga färger på blomman.

  Nu börjar solen titta fram här så jag hoppas på en fin afton.
  Kram
  Alba

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.