söndag 15 augusti 2010

Jag har räknat hur många perenner det är som jag har sått....

J
ag har ju sått många av mina perenner som jag har i min trädgård! Igår räknade jag efter hur många olika sorters perenner det är som jag har! Det blev 169 st och av dom har jag själv sått 113 st.....jaaaaa 113 st olika sorter!!! Sen när man sår egna perenner så blir det ju inte bara en utan det gror ju många av samma sort! Så ni kanske förstår att jag har rätt många perenner och det är jag väldigt lycklig över!

Här blommar det så vackert:

Sen kan det nog till och med vara att det är några fler som jag sått! Det är ju lätt att glömma någon!

Åhhhh vad jag älskar blommor!!!


Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Då har jag en bit kvar - av mina ca 250 perenner har jag nog inte sått mer än kanske 25. men det kommer... =)
  Visst är det härligt med massor med blommor, särskilt när man själv lyckas få fram dem. Och så är det ju himla bra när man ska på växtbytardagar. =)
  Ha det bra
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Men nu känns det som man blev utmanad att gå ut o räkna=))) för jag har ingen aning om hur många perenner jag har o hur många av dom jag själv har sått. Papper o penna i hand sen går jag ut. /Knatten

  SvaraRadera
 3. Men åh så mycket du sått, härligt med plantor man dragit upp själv! Har ingen aning om hur många perenner jag sått, har aldrig räknat, men jag har lååååååångt kvar innan jag är ifatt dig :o))
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Oj, så duktig du är! Visst är det extra skojigt med egna plantor, men ibland kan det bli lite väl många, men egentligen är det mängden som gör helheten :)
  Till dina sådder kan väl räknas anuller också siffran blir därmed något mer ;) ??
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 5. jag vågar inte räkna:)men visst blir det en hel del genom åren och kul är det att sen "sina" plantor i rabatterna.Förtår att du njuter extra för "dina" plantor.
  ha det gott Berit

  SvaraRadera
 6. Hej Irene! Jag har gett dig en award på min blogg. Kram

  SvaraRadera
 7. Oj, vad flitig du har varit med sådden!! Får erkänna att jag har köpt de flesta av mina perenner, sen blir det ju förstås många så att säga självsådda fröplantor man tar tillvara. Måste vara en speciell känsla att ha drivit upp allt själv från frö.
  Snygg kockumsvåg du hittade på loppis!!
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.