tisdag 16 februari 2010

Rådjur i mörkret!

I
går kväll fick vi besök. Det var två rådjur som spatserade in i våran trädgård. Jag försökte ta kort på dom men kortet blev inte så bra eftersom blixten gick på:


Ser ni dom?

Ja ibland är det inte lätt att få till det..hihi! Som tur är så brukar jag inte få besök av dom på sommaren. Vi får hoppas att det bara är nu när det är så mycket snö ute i skogen!
Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Hi Hi den var ju jätte mysig . Två par ögon som lyser. Kram

  SvaraRadera
 2. Häftigt, den bilden tyckte jag var jättebra!!!Agneta

  SvaraRadera
 3. Synd om alla vilda djur som har svårt att hitta föda. Rådjur är vackra, men inte så roliga att ha för nära inpå trädgården under vår/sommar!

  SvaraRadera
 4. Var glad Irene att de inte brukar hälsa på dig! Här har de ätit upp i princip alla Azaleaknoppar redan. När snön försvinner äter de upp Pärlhyacinter, tulpaner, krokusar ja you name it! Men de ÄR vackra:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Tur att Du såg dem, för ögonen kunde ju vara ngt annat??
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 6. Häftigt foto, har oxå besök av rådjuren i trädgården men det gör ingeting,de har så svårt att få tag på mat och jag kan antingen köpa nytt eller låta det växa upp igen.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Jag tänkte precis som Ninne sa - kunde ju varit något annat - vargar tex. Tur att du såg rådjuren - men en bra bild blev det ju.

  Jag undrar hur Milla skulle ha regaerat om hon kommit ut.

  Ha en fin dag
  Kram
  Alba

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.