måndag 26 oktober 2009

Nu funkar bilderna....

Jag har ju inte fått det att fungera med att få bilderna klickbara. Nu har jag läst och läst och testat och testat och nuuuu tror jag att jag kommit på hur man kan göra. Förut satte jag in en bild...då kom den högst upp och jag drog den sen dit jag ville ha den och då blev den inte klickbar!! Så tråkigt att ha det så. Nu gör jag så här: Jag sätter in alla bilderna...den som ska komma sist i inlägget först, eftersom bilderna lägger sig ovanpå varandra. Efter det skriver jag in texten och behöver på det sättet inte dra någon bild. Då visar i alla fall förhandsgranskningen att bilden är klickbar...vi får se om det stämmer sen när jag skickat inlägget.

Jag har ju en liten bild på höger sida som visar mina frösådda petunior. Här får ni en bild som ni kan klicka upp så ni ser lite bättre hur det såg ut i augusti:Vallmo är en underbar blomma som jag verkligen gillar. Den här var så vacker:

Jag hoppas nu att båda bilderna är klickbara. Dom gör sig mycket bättre i större format!

Ja .....det är tur att jag är envis...hihi!!!

7 kommentarer:

 1. Vallmo är något jag skall ha mer av nästa år//Britt

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Din vallmo gillar jag!
  Det ska bli kul att få läsa om hur det går med hunden Milla.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Men vilka växter du har. Vilken växtkraft. Mina petunier växte väldigt dåligt men ska testa nästa år igen. Ska testa att dra bilderna som du gjort. Försökte klippa ur och klistra in men det gick ju inte. Tråkigt att det inte går att lägga in dem vart efter som man skriver , som man gjorde på TB. Men man vänjer sig väl .Kram Lena/isis

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt vilken blomsterprakt.
  Jättefin vallmo du har.

  Ha en fortsatt fin kväll
  Gunilla

  SvaraRadera
 5. Hej, vad roligt när man hittar någon från TB här, jag har också precis flyttat hit!

  Skönt att höra att det inte bara är jag som tycker att det är meckigt med text och bild här. Jag höll på att bli galen ett tag.

  Det senaste jag kom på nu är att jag lägger in alla bilder jag vill ha i inlägget, sedan skriver jag text under det med mellanrum för varje bild. Sedan ställer jag om från text till html och kopierar bildkoden och klistrar in den där jag vill ha den. Sedan tar jag bort den ursprungliga bilden högst upp. Och så gör jag så med alla bilderna. Inte helt optimalt men det funkar i alla fall. =)
  /Marie

  SvaraRadera
 6. Irene, så fick jag också göra förut. Men det har kommit en uppdatering på Blogger som gör att man kan placera bilderna precis var man vill direkt! Det är skitenkelt, precis som på TB! Du kan dessutom med bara ett klick välja storlek på bilden. Men du måste ändra på en inställning först...
  Läs mer här: http://fixa-din.blogspot.com/2009/08/forenkla-ditt-bloggskrivande-blogger.html
  Lycka till!
  /Helen

  SvaraRadera
 7. testar att kommentera som anonym / Irene

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.