lördag 24 oktober 2009

Ängeln blommar inne och Milla kollar på datorn!

Nu blommar en av änglatrumpeterna så fint uppe på hallen där de övervintrande växterna står:

Även pelargonerna fortsätter att blomma här inne. Man ska nog ta bort blommorna men jag har inte gjort det...ännu. Det är så fint att få njuta av lite blommor när det är dåligt med dom i trädgården:


Milla är så rolig. När det är hundar på TV så brukar hon kolla. En dag när jag tittade på Svt Play, valpskolan på datorn och så blev Milla intresserad av valparna som dök upp på datorn:
Sen var hon tvungen att gå ner och kolla om hundarna var där bakom datorn:
Här lägger hon huvudet lite på sned och lyssnar koncentrerat:

Nu kan hon ju lära sig allt genom att titta på valpskolan på datorn!
................................................................................
Ett litet tillägg:
Nu kunde jag komma in på trädgårdsblogg och såg att jag redan visat bilder där på Milla vid datorn. Ni får ursäkta ...men mitt minne är kort....mycket kort hihi.
Undrar vad jag gör för fel. Jag får inte bilderna att bli klickbara. Det konstigaste är att i första inlägget så blev en bild som blev det och inte vet jag hur jag gjorde då! Kan någon hjälpa mig?? Tack på förhand!
Sen kommer nog den här bloggen bli lite konstig ibland, med ibland korta eller långa avstånd. Jag har inte riktigt lärt mig hur allt funkar här men det kommer...det kommer!! Den här gången märkte jag att det blev ett lååååångt tomrum till slutet på inlägget och det vet jag inte vad det beror på. Jag hoppas att ni har tålamod med mig och min blogg! Kram!
...............................................................................................
Ett extra tillägg:
Nu har jag fixat bort det där långa tomrummet...man lär sig hela tiden..hihi!

6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Va söt hon är Millan. Kul att det blommar så fint åt dig än. Sånt där långt mellanrum vart det för mig också . Skulle också vilja veta varför. Sen så lägger sig bilderna så konstigt, tycker jag. Nån tipsade om att klippa ur o klistra in dit man vill ha dem . Men det går inte. Ha det bra . Kram Lena/isis

  SvaraRadera
 3. Din ängel fick ju fler blommor än mina iallafall "fniss". Oj vad Millan ser intresserad ut.
  Mellanrum och konstigt blir det för mej ibland också. Fast jag förhandsgranskar ser det annorlunda ut när det blir färdigt. SBT säkert, blir väl så när man inte vet vad man håller på med.
  Ha det bra Kram Ylva

  SvaraRadera
 4. Et tu brute får jag väl säga! Jag hittade dej bland med vittrans kommentarer! Själv har jag inte övergett tb utan har två bloggar. En för antikviteter som är min andra passion här i livet. Om nu alla slutar på tb så får jag väl börja tänka om så småningom....

  SvaraRadera
 5. För den som orkar sätta sig in i problemet med de långa tomrummen finns en länk här från Google Support.
  http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=7360357020c292ed&hl=en

  Alba

  SvaraRadera
 6. Fin Blogg du skaffat dig Irene! Tänker Milla också börja blogga ( fniss )? Nu har jag fyllt i att jag ska prenumerera på din blogg. Får se om det fungerar! Allt gott och hoppas du kommer med massor av "såråd". Kram/Gillan

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.