tisdag 18 augusti 2015

Haha..så tokigt!!!


Nu tänkte jag berätta nåt tokigt för er! Jag har ju fått mördarsniglar i min trädgård och går därför varje kväll på snigeljakt och en kväll fick jag syn på detta i en rabatt:Hjälp....snigelägg!! Jag har inte sett såna förut och hjärtat tog ett skutt! Direkt började jag fundera på hur jag skulle förstöra dom!

Men...dom ser lite konstiga ut, jag tittar lite närmare på "äggen"  och ser då att det är inga ägg utan pärlor!! Dom hade ramlat ner från en blomma som jag gjort. Den blomman satt ovanför rabatten och det var mittpartiet som ramlat ner i rabatten!

Lättnaden var total och jag fnissade för mig själv! Tänk att man kan ta så fel ibland!!!

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Oj, vilken lättnad ! :)
    Är själv förskonad ifrån de spanska mördarsniglarna än så länge men det är väl bara en tidsfråga...Hittade en brun snigel i min trädgård för ett tag sen och fotade och la ut i en trädgårdsgrupp på fb. Fick tipset att torka på den med hushållspapper och om det blev gult på pappret var det INGEN mördare..det finns ju fler inhemska sniglar som är liknande i färgen.Gjorde det och det blev gult ! Lättad bar jag iväg den en bra bit istället för att ha ihjäl den.. ett tips som kanske kan hjälpa någon annan om man är osäker !
    Ha det så bra
    Elisabeth

    SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.