Fint fint! Du kan med fördel äta dem med:) Smakar underbart att hacka ner i smör till grillkött. Jag använder allt blad, stjälk och blomma:) Lite syrlig smak jättegod. Ha det gott/Monne
Den här bloggen kommer att handla mycket om mina blommor i min trädgård. Jag gillar att ta kort så det kommer bli mycket blombilder. Eftersom jag sår mycket så handlar min blogg även om allt sådant. Min hund Milla, en Shetland sheepdog, kommer ni också få lära känna.
I bloggen kommer jag också visa min kreativa sida. Det blir därför mycket virkning, trådkonst och nålfiltning!
Jag hoppas att ni kommer trivas här hos mig!
Jag har växtzon 3.
Min andra blogg "Blomster-tips"
En blogg om blom-fakta och såråd. Klicka på bilden så kommer du dit!
Bloggintresserade
Besökare totalt:
Besökare denna månad:
Besökare denna vecka:
Besökare idag:
Besökare online:
Mina nålfiltade alster!
Klicka på bilden så ser du mer!
Min trådkonst!
Klicka på bilden så ser du mer!
Mina virkade alster!
Klicka på bilden så ser du mer!
Sångpåse
Klicka på bilden så ser du mer!
Virkade grönsaker.
Klicka på bilden så kommer du dit!
Virkad banan.
Klicka på bilden!
Trädgårdstips. Klicka på bilden så ser du hur jag gjort!
En granristomte.
Trä-stegen får nytt liv!
Klicka på bilden så ser du hur jag gjorde.
En mattpiskställning blir avdelare.
Klicka på bilden så ser du hur jag gjort.
Trädgårdskompisar
Mina trädgårdskompisar, gjorda av lerkrukor.
Trädkronan har blivit fågelbadhållare!
oket som ampelhållare
De gamla näbbstövlarna blir blomsterstövlar!
Stege som grenstöttare!
Hammockställningen blev en klätterställning för blommorna!
Tipsy pot
Mina hundar jag har haft och den jag har:
Kasper. En Norfolkterrier. Dog av hjärtfel endast 9 år.
Morris. En Shetland sheepdog. Dog av bukspottscancer endast 4,4 år.
Milla. En Shetland sheepdog. Hon ger oss så mycket glädje och kärlek!
I år har jag förälskat mig i småblommig tagetes. Ingen växt jag varit särskilt förtjust i förr, men man kan väl få ändra sig;)
SvaraRaderaFint i din låda!
Fint fint! Du kan med fördel äta dem med:) Smakar underbart att hacka ner i smör till grillkött. Jag använder allt blad, stjälk och blomma:) Lite syrlig smak jättegod. Ha det gott/Monne
SvaraRadera