lördag 21 april 2012

Allt känns nytt på bloggen..jobbigt blev det!!!

Oj vad det har ändrat sig här på bloggen! Såååå svårt att lära sig nytt och jag som har både stor bokstav, signatur och ros-slingan som varje gång ska finnas i inläggen. Oj vad svårt det vart och jag fick en massa problem när jag skulle skriva ett nytt inlägg. Det gick inte att få de olika sakerna att hamna där de skulle. Sen kom jag ju inte ihåg var jag la in det här med stor bokstav i början av varje inlägg. Tänkte jag skulle ta bort det men inte kommer jag ihåg var jag ska hitta det.
Så här kände jag mig då:


Men jag fick göra så här: i skrivrutan fick jag gå in på HTML och där fick jag ta bort allt som hade med stor bokstav att göra och sen skriva dit bokstaven som inlägget skulle börja på. Sen klickade jag på skriv som står bredvid HTML och då kunde jag skriva och min signatur kunde jag klicka ner så den kom där den skulle...så skönt!! Tanten fixade det på sitt sätt...hihi!!
Då kände jag mig så här:Ha en fin helg!
Image and video hosting by TinyPic 

9 kommentarer:

 1. Har du bytt till det nya gränssnittet? För hos mig ser det ut som vanligt...

  SvaraRadera
 2. Nej jag hade inte bytt till det så därför blev det så mycket nytt för mig! Men sånt lär man sig snabbt. Det som blev jobbigt för mig var att jag har de här tre sakerna som redan finns i skrivrutan när jag ska skriva. Förut gick det lätt att flytta dom så dom kom på rätt ställe i skrivrutan men nu gick det inte! Tur man är envis så man kan lösa det ändå...hihi!

  SvaraRadera
 3. Jag har hört många som snackar om sånt strul men jag har inte mrkt nånting. Mitt är alldeles som vanligt. Fast jag har inte uppdaterat nåt nytt, om det är det som är "felet". /Knatten

  SvaraRadera
 4. Jag hänger inte med... Min blogg ser ut precis som den alltid gjort... Däremot fick jag det nya gränssnittet för en tid sedan och det såg ju ut!!! Så det klickade jag bort igen (hur det nu hamnat där vette sjutton)
  Skönt att du fick det fungera iaf / gittan

  SvaraRadera
 5. Bloggen ser ut som det brukar. Det är när jag ska skriva inlägget som det ser helt annorlunda ut. Sidan där jag ser alla mina bloggar och bloggarna jag följer.

  SvaraRadera
 6. Mmmm alltid jobbigt när de gör förändringar :) hoppas det nu blir bättre :) Kram Suss

  SvaraRadera
 7. Tanter kan. Så bra att du fixade det.

  Ha en fin söndag.

  Kram
  Alba

  SvaraRadera
 8. Varför skall det vara så krångligt, förstår dig. Kontaktar alltid min mentor (sonen) vid problem, men det bästa vore nog att lösa det själv... är lite lat, när det gäller datorn.

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 9. Jag blev lite fundersam.
  Min blogg ser ut som vanligt.
  Tidigare så provade jag ett annat gränssnitt men det blev sådant huvudbry så jag tog bort det och återgick till det gamla.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.