tisdag 1 november 2011

Jag har börjat att sticka!!

N
u har jag tagit upp ett gammalt intresse! Jag har börjat att sticka! Det är superkul! Förr stickade jag mycket till barnen när de var små men nu är det nog 20 år sen jag satt med en stickning! Det jag nu började med var en halsduk och en mössa. Milla fick vara provdocka..hihi:


Så här blev det färdiga resultatet men halsduken och mössan är till mig! Milla fick bara visa upp dom på bild! Bilden blev lite suddig för det gällde att vara snabb och hinna ta kort medan hon satt still. Sen fick hon hundgodis som belöning!


Här ser ni bättre hur det ser ut. Här ser ni även beskrivningen. Det ska igentligen vara stickor 8 men det hade jag inte så jag tog stickor 7 och det funkade bra:
Nu måste jag bara hitta något nytt att sticka för det är så himla kul att ha en stickning på gång och sen få se det färdiga resultatet!

Image and video hosting by TinyPic

11 kommentarer:

 1. Men låt Milla behålla det, är ju så himla söt i den munderingen, men hon vill kanske inte ha de ??Snygga grejor i alla fall
  Kram

  SvaraRadera
 2. Va bra med en fotomodell på hemmaplan! Och snyggt blev det./Christina

  SvaraRadera
 3. Tur du har en fotomodell som kan visa.
  Milla ser så nöjd ut.

  Ha en fin kväll.

  Kram
  Alba

  SvaraRadera
 4. Åh så fint, Milla ser helt bedårande ut så söt så söt:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Så sööt hon blev!! jättefina saker du stickat, jag stickade också förr men det är flera år sedan nu....men man vet ju aldrig när det börjar klia i sticknerverna igen...?
  kram mia

  SvaraRadera
 6. Vad kul, så fin Milla blev :D
  Resultatet blev bra, kan tro att du nu kommer att göra en hel del under vintern.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 7. Hej det var länge sen jag var inne hos dig! Men jag minns Morris den vackre och hur skönt det var att ni fick Milla sen. Visst är det härligt att handarbeta nu på hösten? Man bara längtar efter nåt nytt att få sätta sig med. Jag är i full gång med sjalar. Kram Marie1

  SvaraRadera
 8. Så fint det blev, borde kanske ta upp stickningen igen... Milla är så söt...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 9. Snyggt och vilken kanon modell! (:D Inte säkert du får ha dem i fred framåt vintern!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 10. Snyggt! Och ovanligt söt modell dessutom :-) Jag köpte stickor till dottern i födelsedagspresent, laddade ner instruktioner på nätet och så var det bara att börja sticka - förutom jag jag inte fattade ett dugg av instruktionerna ;-) Lyckades inte ens lägga upp! Det var som ett skämt, med garntrådar och fingrar och stickor... Så jag är lite avundsjuk på dig som kan! Men jag får ta nya tag och hitta nån fler beskrivning som jag förhoppningsvis begriper mig på :-)

  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.