torsdag 8 september 2011

Oj vad Blomman för dagen växer och blommar!!!

T
ack så jättemycket för allt beröm som jag har fått för mina blomsterarrangemang! De passade så fint på borden och brudparet var såå nöjda och tacksamma! Vädret var underbart och det var ett så fint bröllop!

Jag vill också passa på att hälsa alla nya följare välkommen! Jag har ju inte kunnat se vilka som följer min blogg. För mig är det blankt där det står bloggintresserade till höger. Jag har trott att det har varit blogger som strulat men idag fick jag veta att andra som läser mig blogg kan se vilka som följer mig. Så jag kollade på sonens dator och där kunde jag se er! Så konstigt att det inte funkar med denna dator! Jag kan inte heller se bloggföljarna när jag går in på era bloggar. Då är det blankt där för mig!
Jag kan inte heller se den senaste kommentaren som också finns i högerspalten men det kunde jag på sonens dator. Som tur är har jag kunnat se den senaste kommentaren när jag gått in på min instrumentpanel.
Ja ibland blir man inte klok på sånt här strul!

Nu blommar min Blomman för dagen 'Crimson Rambler', Ipomoea tricolor så fint! I år har jag plantor på varje sida av altaningången och den har växt massor.


På den under bilden har jag tagit bort lite blad så att blommorna skulle synas lite bättre!

Denna Blomman för dagen har en enorm växtkraft:

På den undre bilden kan ni se hur olika bladstorlekar det kan vara på samma blomma. Båda bladen är från 'Crimson Rambler'

Vad gör jag annars på dagarna...jo jag samlar fröer, rensar fröer och har börjat förpacka dom i små påsar. I år kommer det sen finnas många fler sorter att välja på i min fröförsäljning. Jag hoppas att jag sen i oktober ska ha allt klart!

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Vilken blomsterprakt, hos dig känner man sig varmt välkommen.
  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 2. Sådär ska dom ju se ut! Maken köpte en (svindyr) ynklig liten planta i våras (jag som brukar dra upp dem från frön...) och dne har nästan inte vuxit alls och visar inte ens tillstymmelse till knoppar - kompostmaterial =(

  SvaraRadera
 3. En sån frodig oas du bjuder på. Ser helt fantastiskt ut. Försöker samla lite jag också, och läser på din så sida, den är till superhjälp :)

  SvaraRadera
 4. Helt enkelt underbart...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Blomma för dagen är ju jättefin, köper frön å sen glömmer jag att så... så typiskt mej. Väldigt frodigt och vackert!
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.