torsdag 3 juni 2010

Perennsådden får vänta!

Å
rets persennsådd får vänta med att bli planterad! Jag har inte riktigt orken nu till att plantera om dom! Jag sådde ju en massa ettåringar och dom har jag hållit på att plantera ut i krukor och rabatter så nu vill inte ryggen vara med om mer planteringar! Så här ser perennsådden ut:


Tur att inte alla sorter grodde...hihi!

Sen ska dom få komma ut i pallkragarna och växa till sig! Men det får dröja som sagt var!

 I en av pallkragarna har jag planterat sådda dahlior och lite andra ettåringar!

Nästa år ska jag nog inte så några perenner. Jag får se om jag kommer ihåg det i januari....fniss!
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. jag har också sått perenner i år. efter inspiration av dig, faktiskt. men attans vilken tid det tar var dom att bli något... är nog lite för otålig. nästa år ska det bli mer av ett-åringar också!

  SvaraRadera
 2. Hihi, ja man har en tendens att så alldeles för mycket , men det är ju så himla roligt:)) Hoppas att du blir bättre snart så du kan få ut det i rabatterna. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Jag har också en hel del perenner, som inte har skolats om än, men det blir nog tid till det så småningom för både dig och mig.
  Ha det riktigt gott!
  Christina

  SvaraRadera
 4. oj vad den bilden känns igen, en massa som man inte haft tid eller ork att skola om...men sommaren är lång får vi hoppas:)
  ha det /Berit

  SvaraRadera
 5. Åh, så duktigt du är som sått så mycket!! Och dessutom redan planterat ut ett-åringarna. Så praktiskt att ha dem i pallkragar och låta dem växa till sig där först. Hoppas ryggen blir bättre snart!
  /Annika

  SvaraRadera
 6. Så många, tänk så kul när dom blommar, då är allt glömt. Pass på ryggen!
  Smart med såna dagis för plantor, skulle önska jag fick plats med det.. din veronica var väldigt söt, är dom väldig härdiga?

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.