fredag 2 april 2010

Plastväxthus-hyllorna har blivit altan-hyllor!

M
itt plastväxthus har ju rasat i vinter av all snö och nu har vi tagit bort det. Det fanns ju väldigt fina hyllor i det och nu kom jag på hur jag kunde använda en av hyllsidorna. Jag ställde dom på altanen och satte fast plast på gavlar och baksidan. Sen kan jag ha sådderna där! Än så länge har jag perenna utesådderna, penséerna och julrosen där:Jag blev riktigt nöjd! Jag skulle gärna vilja få tag i ett sånt där växthus som jag hade förut men jag har inte hittat något sånt så det här får duga så länge!

Igår var vi till veterinären med Milla. Veterinären var nöjd med hur benet kändes så nu har hon fått ett nytt bandage som inte är så tjockt och som hon har mer rörlighet i. Hon ska fortfarande ta det lugnt men hon får gå lite längre koppelpromenader...inte så jättelånga men längre än vad vi fått gått förut! Vi ska dit om två veckor igen. Hoppas att det nu kommer funka så här så vi slipper operation!
Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Jag hade ett likadant växthus som också gick hädan pga snön, och jag hade tänkt använda hyllorna som du, men i det nya glasväxthuset. Men tyvärr så blev hela ställningen ihoptryckt av snöraset från taket så det blir nog inget med de planerna. Typiskt!! Får se om jag iallafall kan använda själva hyllplanen.

  Ha det bra!
  Elinore

  SvaraRadera
 2. hos mig bor det planter runt hela golven just nu...så jag blir riktigt avunds att du kan flytta ut dina..
  Ha det gott /Berit

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt med ditt växthus Irene, men detta blev ju jätte bra:)) Började att städa ur mitt växthus igår men det tar ett tag innan jag kan använda det eftersom vi måste ersätta två takfönster först och fixa till dörren (hur nu det ska gå) den har hängt sig på något sätt så den går inte att stänga:( Så skönt för lilla Milla att bandaget blivit mindre, jag håller också tummarna för att hon slipper operation:) Ha en fortsatt trevlig helg/Monne

  SvaraRadera
 4. Ja snön ställde verkligen till det, men det är ju tur att fantasin finns, så man trots allt kan använda grejorna. Bandage på djur är ju inte kul, men man får ju sätta det till relation till vilken nytta det gör.
  Ha en fortsatt skön helg
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 5. Så bra det blev med hyllorna.
  Härligt att höra att det är så positivt för Millas del - det kommer säkert att gå bra.

  Kram
  Alba

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.