onsdag 21 april 2010

Pallkragarna har kommit...jippie!!

I
dag blev jag sååå glad! Jag fick 12 st mindre pallkragar (80 *60 cm). Dom kommer från mannens jobb och dom skulle kastas men sparades nu till mig! Vilken underbar present!


Jag brukar sätta två st på höjden. Ni kan se dom jag redan har i bakgrunden på bilden! Perennerna som jag sått brukar få växa till sig i pallkragarna innan dom får komma ut i rabatterna.
Tänk att man kan bli så glad för något som andra tycker är skräp...hihi!

Idag är det kallt hos mig! Förut haglade det lite smått...burr! Den där värmen...var är den?? Jag längtar sååå till varmare väder! Men eftersom ryggen inte alls vill vara med på något så är det nog bara bra att det är kallt. Då vill jag inte pyssla något i trädgården. Usch...ibland blir jag sååå trött på denna värk! Näää nog om detta!! Jag är i alla fall glad över mina pallkragar!!!
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Värmen är här - ja i alla fall ganska varmt - vi hade 12° på fm och det blev varmare på em.
  En jätteskön dag med fika på altanen (fikat- ja det hade du väl redan gissat hihi )
  Jag förstår att pallkragarna är som en fin present.
  Ha en bra afton
  Kram Alba

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅ lyllos dig =) som har fått pallkragar, jag letar fortfarande... vill ju inte lägga för mycket pengar på det.
  idag har det regnat hela dan och varit runt 2 grader här hos oss, ikväll då jag körde hem från jobbet snöa det stora flingor!!! usch, i morgon ska jag vara ledig och har planerat för att vara på lotten =( det kommer bli geggit!!!
  Men det ska inte få stoppa mig =)

  SvaraRadera
 3. Grattis till ditt 'fynd'! Vad bra att mannens arbetskamrater förstår värdet i pallkragarna och sparar dom =)
  Har faktiskt suttit i bara linnet o solat en stund idag, dock i söderläge och i 'läa'... Nu får våren och värmen komma snart!!!!
  Natti, natti!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att värken lindras lite när det blir varmare Det här från o till värmen är inte alls bra när man har "såliga" ställe .
  Härligt att du fick lite kragar till-- Det måste varasnälla arb.kompisar o make förståss
  Du får en extra VARM KRAM /så blir vi varmare bägge/
  fr Ninne

  SvaraRadera
 5. Sånt "skräp" mottages tacksamt här också! Tur att man har en snäll man, eller hur =) Vädret är ju riktigt aprilväder. Häromdagen snöade det, flingor som var stora som dasslock! Och igår fick vi en rejäl (väldigt lokal har jag förstått) hagelskur. Idag strålar solen åter och jag hoppas det håller i sig över helgen. Inte för att regnet gjorde mig lidande, jag slapp ju vattna för en del plantor i kruka började faktikst hänga. Hoppas din värk gem med sig snart / kram gittan

  SvaraRadera
 6. Det är alltid roligt att kunna få sådant som man verkligen vill ha:) Hoppas att din värk vill ge med sig nu också så att du kan börja att fixa i pallkragarna:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.