tisdag 6 april 2010

Frösådder i fönstret....

S
nön som kom igår har smält undan idag...så skönt! Nu är det bara dom gamla snöhögarna kvar och dom smälter nog snart undan!

Idag har jag omskolat en hel del plantor! Oj vad många småplantor jag fick kasta men jag kan ju inte spara allt! Då skulle vi inte få rum här inne...hihi! Som jag visade i ett annat inlägg så börjar det bli fullt i min så-hylla så nu har jag fått tagit ett av fönstren till mina sådder! Så här ser det ut där:


Det är härligt att se att det gror och växer! Jag undrar vad jag skulle göra om jag inte hade det här intresset! Det är så bra för mig att jag har mina sådder och blommor att pyssla med!

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Visst är det bra för kropp och själ att kunna pyssla med sina sådder. Finns inget bättre ibland. Ha en fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 2. jag tror att man skulle ha nått annat intresse jag:) men det är så bra både för själ och kropp att syssla med blommor och jord
  Ha det gott /Berit

  SvaraRadera
 3. Oj vad många plantor du har,men det är ju det som är det roliga synd bara att det blir så många så att en del får man kasta. Jag har lite svårt för det men som du skriver så finns det ju inte plats.

  Vallmofröna har jag täckt över med snö och de smälter ju ner i snön ochså. Det är väl fåglarna som kan hitta fröna men det är ju ganska många frön så om de tar några så gör det nog inget, jag behöver ju inte gallra bort småplantorna då.
  Jag får lite hjälp från ovan:o)

  Ha en bra dag
  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 4. Håller med dig, vad skulle man göra om man inte hade det här intresset... städa hela tiden! nej tack :) Man mår så bra av att pyssla med växter, och man slipper gå på gym :)
  Och snart är det mässa *ler*
  Vi ses /Mari

  SvaraRadera
 5. Skönt när det gror o växer. SNART får du sätta ut dem o oj vad fint de´ska bli

  Kram Ninne

  SvaraRadera
 6. Nämen oj så mycket snö du fick för ett par dagar sedan! Här regnade det bara (som omväxling). Fördelen med snö i april är ju att den ofta tar med sig den gamla snön också när den smälter.

  Snälla? Kan inte du komma hit och så mina fröer? haha, du verkar ju ha snurr på det där! Vi får se om jag också får mina i jorden före sommaren. Jag får väl göra som du sa - ta litet i taget. :)
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. Hihi... ser ut som här. Varenda fönster är belamrat och så fort det är varmare dagar så bär jag ut allt i uterummet under dagen. Mycket släpande. :)

  Trevlig helg!
  Kram Mia

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.