söndag 7 mars 2010

Min egen röra....

M
oa med bloggen Moas Lovely Things utmanar oss att visa lite av våran röra som vi har hemma. Så här i såtider har jag mycket fröer runt omkring mig. Eftersom jag oftast sitter i min sköna fåtölj och har datorn i knät så blir en fullt med saker runt mig....på det stora vardagsrumsbordet och ett litet bord som jag har precis vid fåtöljen:

Här är det en himla blandning: fröer, böcker, pärm, kikare, olika laddare och lite annat smått och gott som man kan behöva!


Här är det också en hel del som man vill ha nära sig: mer fröer, olika fjärrkontroller, telefon, medicin och Millas saker bl.a borste. Sen måste man ju ha kaffekoppen och en god kladdkaka med liiite grädde... ( oj, ser nu att det var mycket grädde..hihi).


Datorn brukar jag ha i knät och benen ligger på fotpallen. Sen brukar TVn vara på. Just nu kollar jag Vasaloppet medan jag skriver detta. Så här ser det ut då:

Datorn är det som syns närmast till vänster!
Jag har fått lite mer solsken....  denna gång är det från Gunilla
med bloggen Troll i trädgården.
Tack gulliga du!!

Ha en skön dag!
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Hej! Det är bra med liiite grädde, jag har ätit liiite godis i helgen, det köptes en hel skål som blev full för barnbarnen var hos oss. Hihi.
  Ha en bra kväll.

  SvaraRadera
 2. Skönt du verkar ha det i din fåtölj... Jag skulle verkligen behöva fixa det lite bekvämare där jag sitter.... men jag har så svårt o byta ut min vackra utsikt! Får klura lite på det.... igen ;-)
  Grattis till awarden! Vi är många som är tacksamma för din hjälp vet du!
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen hur en favoritplats kan se ut.
  Här är också dator, fröer, tidningar, kamera, Panduro, pennor, CD/DVD, skrivare, radio mm mm - ja det går inte beskriva - måste upplevas - hihi.

  Ha en skön kväll i fåtöljen.

  Kram
  Alba

  SvaraRadera
 4. Ser att du har allt nödvändigt bredvid dig.. precis som det ska vara.. *fniss*.. tur man har många bord runtomkring sig.. roligt att du antog utmaningen.. Ha det gott Moa

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.