torsdag 25 mars 2010

Bytt header och omskolning!

N
u har jag bytt header (den övre bilder) här på bloggen. Nu får det vara slut med frostiga bilder och fram för härligt blommande blommor! Det är VÅR!!!

Igår skolade jag om flitiga lisa. Jag har sått ljuslila, mörkare lila och en vitare sort och dom grodde väldigt bra! Ojoj vad många det var som jag fick kasta! Jag kan ju inte spara allt även om jag skulle vilja! Ändå sätter jag många i samma kruka nu när jag skolade om dom.
Här har jag gjort ett collage...översta bilden är hur det såg ut innan omskolning, mellersta bilden är dom omskolade och den nedersta bilden är alla dom som jag var tvungen att kasta:Idag ska jag klippa mig och göra slingor i mitt hår. Jag börjar bli lite trött på allt det grå!!
När Irene slingar håret ...då är det VÅR!!
 Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Hehe, jag är nog också lite så att jag vill ha det nytt när våren kommer. Ny frisyr/färg, nya möbler/ommöblering ungefär som ut med det gamla och vintriga och in med nytt och vårigt. Det enda gamla jag inte vill byta ut är min man:)) Vad flitig du varit med dina sådder och det är lite jobbigt att slänga så mycket men det GÅR ju inte att spara på allt.Hoppas att Milla mår bättre. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Vilken fin och vårig header!
  /Camilla

  SvaraRadera
 3. Tjenixen! Den headern var riktigt härlig somrig.
  Ha det så skönt hos frissan.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Härlig header. Ja, man vill ju göra om ibland lite här och där :) Synd att slänga men som du säger, man kan ju inte ha hur mycket som helst. Kram

  SvaraRadera
 5. Oj vad fin header. Man blir ju sommarlängtande osså nu. Du är för härlig med din blogg
  Då är du säkert lika fin som bloggen nu när du kommer tillb.fr frissan??
  Hur går det m Millans ben??
  Kram på Er Ninne

  SvaraRadera
 6. vilken fin header du fått nu, den rent doftar sommar:=) jA VISST ÄR DET KUL NU DÅ DET GROR OCH MAN ÅTER FÅR HA HÄNDER OCH FINGRAR I JORD..SYND BARA ATT DET SNÖAR UTE NU ...IGEN!!

  SvaraRadera
 7. Javisst gör det nästan lite 'ont' i hjärtat då man måste kasta småplantor?

  Härligt med en vårstayling av både knopp/kropp och själ =)

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.