fredag 12 februari 2010

Utmaning....mitt köksfönster!

Jag har fått en utmaning från Gunilla, Norrskenets trädgård. Den handlar om att visa sitt köksfönster! Här kommer mina köksfönster...jag har 2 st i mitt kök:


Här är det ena köksfönstret. Blommorna är Ödesträd. Dom ser lite risiga ut nu för dom har tappat många blad. Det brukar dom göra den här årstiden. Jag brukar klippa ner dom men har inte hunnit att göra det. Nu såg jag att dom börjat blomma så då känns det inte så kul att klippa i dom...vi får se hur jag gör!
På fönsterbrädan står också Kockums emaljföremål. Jag samlar på dom!Här är det andra köksfönstret. Min orkidée blommar så fint till höger i fönstret!

Nu skickar jag inte den här utmaningen till någon särskild utan känner du att det vore kul att visa ditt köksfönster så tycker jag att du ska hänga på och göra det!

7 kommentarer:

 1. Så härligt med två fönster, då blir det ljust och härligt.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Väldigt fina köksfönster Irene, jag har också en hel del av Kockums grejer:) dock inte i köksfönstren. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Va´mysigt du har det . Jag har också börjat samla lite smått på kockums , den gula med grön kant. En kaffekokare står på tur att söka efter. Tradera har ju väldigt mycket. Kram

  SvaraRadera
 4. Kul utmaning! Fina fönster med fina blommor också. Ödesträdet lät intressant, får nog titta mig efter en sån. Är de svåra att sköta tro??

  SvaraRadera
 5. Tjusiga fönster, har oxå en del kockumsföremål, både gröna och gula samt blå och vita. Ödesträdet är en jättevacker blomma, tyvärr var det länge sedan jag hade ett sådant, vet att jag fick ett stort ex av mormor men när den tappade bladen viste jag inte att det var ok utan jag kastade den:-(
  Ha en bra lördag
  Susanne

  SvaraRadera
 6. Vad fint du har i dina köksfönster. Mina fönster tänker jag inte visa=0. /Knatten

  SvaraRadera
 7. Vad fint du har det i dina köksfönster.
  Kul att du ville visa.

  Ha en riktigt fin helg.
  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.