söndag 7 februari 2010

Min besöksräknare fungerar inte och en okänd fågel!

Jag har en räknare från Easycounter och nu fungerar den inte...så trist! Den har stått still i några dagar nu! Jag vet ju att jag har haft besökare här eftersom jag får kommentarer och även har Feedjit! Det är ju inget roligt att behöva byta till en annan räknade för då börjar ju den räkna från 0. Jag har mailat till dom men tror knappt jag kommer få något svar. I början av veckan var det ett annat fel. När man skulle gå på deras sida så dom man till någon Valentino...jag kollade inte mer vad det var för sida...skyndade mig bara att stänga ner den och mailade till easycounter och berättade. Inget svar fick jag men nu har dom i alla fall fixat det!!!
Är det någon av er som har Easycounter??

Nu till något roligare...jag har fått en okänd fågel vid fågelbordet:

Sååå söt!

Tyvärr lite suddiga bilder men jag har tagit på långt håll genom fönstret!

Jag är sååå dålig på vad det kan vara för fågel! Hoppas att någon av er vet det!
...................................................
Nu har jag fått svar på Odla....det är en liten Rödhake!! Såg nu att haspet också har skrivit det här..tack för svar!

........................................................
Kl 16.00....nu har jag satt in en ny besöksräknare från Susnet. Hoppas jag gjort rätt nu och att den kommer funka som den ska! Man behövde inte börja från noll utan kunde skriva dit antalet besökarna man haft...så bra!

Ha en skön söndag!

17 kommentarer:

 1. Hej! Jag har också Easycounter och upptäckte för ett tag sen att den inte funkar oc det verkar inte bättre än att den lagt av helt. Trist men man får väl kolla andra möjligheter istället. Din snygging vid fågelbordet tror jag (utan att veta exakt)allt är en Rödhake. Jättefin, visst är det kul när det dyker upp nya bekantskaper vid fåglarnas matbord? Ha en skön dag.// Peter

  SvaraRadera
 2. www.holmlund.com har så man kan skriva hur många besök man börjar med och behöver inte börja från början.
  sunset.se finns också, med hur mycket statistik som helst. sen har jag glömt vart det andra var
  Hoppas du hittar nåt bättre Kram Ylva

  SvaraRadera
 3. Jo visst är det en liten rödhake "Red Robin" kallas den i England. Helt fantastiskt att den kan stå på de smala benen;) Fin bild även om den är lite suddig. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Hej! Har samma problem som du med easycounter... tråkigt! Hoppas att du precis som jag får till det, såg i kommentar ovan från ylvahi om alternativ, ska prova dem!
  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Rödhakarna är ena små sällskapliga typer. De kan mycket väl sätta sig på räfsan om man vilar från lövräfsningen en stund - även om man fortfarande håller i den. =)
  Jag har min räknare på susnet och har aldrig haft några problem.
  Ha en fortsatt bra helg.
  /Helen

  SvaraRadera
 6. Jamen jag hann ju inte svara på fågelfrågan!!!! Jag menar, jag kunde ju svaret.
  Det där med besöksräknare har jag skippat. Testade en gång men det funkade inte. Och sen kom jag på att det är roligare med kommentarerna. /Knatten

  SvaraRadera
 7. Skulle svara rödhake och det verkar som vi alla är överrens om detta.
  Annika

  SvaraRadera
 8. Javisst är rödhaken vacker. Den har så fina svarta pepparögon också.
  Ha en bra vecka nu så hörs vi snart.
  Kram zissi

  SvaraRadera
 9. Åh så söt liten fågel.

  Jag hade problem med Easycounter så jag tröttnade.
  Jag bytte till den här
  http://www.xtracounter.com/

  Den har fungerat klockrent. Om du byter så kan du själv avgöra när den ska börja räkna. Du kan tex starta med 500 eller vad det nu kan vara.

  Alba

  SvaraRadera
 10. Så söt rödhake. Den är min favorit bland småfåglarna. Kram

  SvaraRadera
 11. Söt liten fågel, hos oss är det ont om små fåglar, tråkigt nog och namn på fåglar är jag urusel på.
  Susanne

  SvaraRadera
 12. Rödhaken är rätt skygg hos mig, men de senaste åren har den byggt bo bland veden. Läste om den att den äter insekter och spindlar och här finns det gott om spindlar och därför mycket mat åt dem.
  Kram

  SvaraRadera
 13. Hej svejs! Jag har min besöksräknare från susnet och är toppennöjd med den, så du blir säkert nöjd nu när du börjat med dom istället! Tråkigt när det krånglar så där...Så söt lilla pippin var! Önskar dig en bra vecka! Måndagskramar Therese

  SvaraRadera
 14. Vad det ska krångla med `datorer´! Det är mycket jag inte får och funka - som t ex byta banner, som det så fint heter. Tur att fått reda på fågelsorten, hade annars ropat till min allvetande make och han hade sagt:`"..det ser du väl att det är en rödhake!!". Jag brukar kontra honom med att jag är stadsflicka och där finns inga fåglar....

  SvaraRadera
 15. Ja svar på lilla Rödhaken har du fått.Det är en härlig en. Vi har en o de måste va samma för han är såå snackesam när vi är i rabatterna. Då kommer han o lägger huvet på sné . "rotar du fram ngt till mej??" Hoppas du får ha den kvar till våren
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 16. En annan dag när timmem inte är så sen ska jag nog byta räknare jag också.... Tack för alla bra o lättfattliga tips du ger oss data-noviser!
  Har även lagt till en vårnedräknare hos mig.... Ger lite hopp tycker jag ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 17. WoW! Vad kul....att du hittat till min blogg och att du vill vara med i vår tävling. Nu har ju jag hittat till din spännande blogg!!!! Vad roligt! Trådspiras änglar är helt underbara...och vallmo är en av mina favvisar också!
  Såg att du fått reda på att fågeln var rödhake. Enligt sägnen så fick den sitt röda bröst när den drog ut en tagg från Kristi Törnekrona och stack sig på taggen så hela bröstet färgades rött! Lite gulligt tycker jag.
  Längtar efter sommar och blommor gör jag också....å så väldans vackra petunior du odlat fram....skickligt! Gröna fingrar behövs till sånt...och det har du helt klart!
  Kram, kram
  /Lotta

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.