fredag 11 december 2009

Millas veterinärbesök.

Igår eftermiddag var vi till veterinären igen. Veterinären var nöjd med hur benet kändes. Det har nu blivit en fibros och det är den som ska hålla senan i chack. Hon fick ett tunnare bandage som ska vara kvar till söndag. Sen ska vi bara ta på bandage när vi går ut. Hon ska fortfarande ta det lugnt och får inte hoppa ner från soffan när hon inte har något stödbandage så nu ser det ut så här vid soffan:

Kompostgaller är toppen till allt! Åhh så smalt benet ser ut!

Vi ska hålla på att försöka få upp rörligheten i leden så nu ska vi hålla på att böja benet på ett visst sätt flera gånger om dagen. Sjukgymnastik är det som gäller nu!
Vi får också öka ut hennes promenader.

Veterinären ska ringa på fredag nästa vecka och höra hur det går. Vi får hoppas att detta går vägen nu annars blir det operation!

När vi var hos veterinären och jag stod och kollade hur han gjorde med Millas ben så kände jag mig plötsligt sååå dålig. Jag blev genomsvett och illamående och kände att jag höll på att svimma. Så jag var tvungen att sätta mig. Jag vet inte riktigt vad det var som hände men det är väldigt svårt att försöka lyssna när man själv mår dåligt. Min man var också med men han blev ju orolig för mig. Nu svimmade jag aldrig men jag var tvungen att gå till bilen och sätta mig så mannen fick ställa sig i kö och betala.
Det var ju en hel del väntan innan vi kom in till veterinären och jag satt lite dåligt...varmt var det också. Det kanske berodde på det.

När vi kom hem så la jag mig på soffan med Milla på armen och vi sov en timma. Sen mådde jag bra! Vad konstigt det känns när det blir så där!

2 kommentarer:

 1. Ja, det blir ju en viss anspänning hos läkare och veterinärer. Du kanske inte hade ätit heller. Men nu går det framät hoppas vi. Trevlig Helg. Anita

  SvaraRadera
 2. Åh jag hoppas att hon blir bra i sitt lilla ben snart och att det inte behöver opereras. Hon ska ju vara ute och busa och inte halta omkring i bandage, den lilla stackaren. Jag håller tummarna för henne!

  Usch vad otrevligt att bli svimfärdig sådär helt plötsligt, tur att det gick över.

  Ha en fortsatt trevlig helg! =)
  /Marie

  SvaraRadera

Jag blir så glad när jag får kommentarer! Tack! Hoppas att du snart tittar in igen!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.